CASE (İleri Düzey Medikal Simülasyon ve Eğitim Merkezi)

Multidisipliner bir tıbbi simülasyon merkezi olan CASE, çeşitli eğitim metodolojileri ile en son teknoloji simülasyon sistemlerini kullanarak yüksek kalitede eğitim vermeyi amaçlamaktadır. CASE klinik simülasyon eğitim merkezi ve ileri düzey endoskopik / robotik cerrahi eğitim merkezi olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. CASE standardize hastalar, beceri istasyonları, cerrahi simülatörler, yüksek gerçeklik mankenleri ve sanal/artırılmış gerçeklik bazlı ciddi oyun modülleri aracılığıyla simülasyona dayalı çeşitli deneyimsel öğrenme yöntemleri sunmaktadır. CASE çeşitli tıp uzmanlıkları, disiplinler arası ve meslekler arası eğitimler için simülasyona dayalı eğitimler vermektedir. Eğitimler hem mezuniyet öncesi (tıp fakültesi, hemşirelik, paramedik, anestezi teknikerliği vb.) hem de mezuniyet sonrası (doktor, hemşire, paramedik) katılımcılar için geliştirilmiştir. Mezuniyet öncesi eğitim sürecinde, deneyimsel ve problem odaklı eğitim ile öğrencilerin duyusal ve psikomotor becerilerinin geliştirilmesi ve gerçekçi ortamlarda meslekler arası yaklaşımla ekip çalışması davranışlarının farkındalığının arttırılması amaçlanmaktadır. Misyonumuz hasta güvenliğini artırmak ve tıbbi hataları en aza indirmektir.

case-collage-for-web-short-info-page